Monday, October 19, 2009

BOX IT UP

I AM ALREADY GETTING MYSELF IN THE "BETTER START PLANNING OUT WHAT YOU ARE GOING TO GET EVERYONE FOR CHRISTMAS" MODE. I KNOW I KNOW....I AM WAY TOO EARLY.....BUT MOST OF THE TIME I ALWAYS ADD SOMETHING THAT I HAVE MADE TO EACH GIFT...SO I HAVE TO START EARLY. :)

I LOVE FINDING SPECIAL BOXES AND WAYS TO FANCY UP A GIFT....ESPECIALLY FOR KIDS! I LOVE STORAGE.....AND AT CHRISTMAS TIME YOU REALIZE HOW LITTLE STORAGE YOU REALLY HAVE!

I FOUND ALL OF THESE AT THE LAND OF NOD. I HONESTLY THINK THEY ARE PRICED OKAY. (IF I AM WRONG...TELL ME AND I WILL CONTINUE LOOKING :)



love these little lockers bins!!!!! sooooo perfect for my son's room! He loves jerseys...so I might just fill one with a new jersey and some baseballs.

love these too for my craft room!


I think these would be a really cute way for Kacey to save some of her crafts at school! I just can't stand throwing some of them away....but can't really post them all over the house.




THESE BOXES ARE MY FAVORITE!!!!!!!!!!!!!!!! THEY COME IN A SET OF ALL 3 SIZES AND THEY ARE NOT THAT PRICEY! I LOVE LOVE LOVE TO HAVE THESE AT HOME AT ALL TIMES FOR ANY BABY SHOWER OR BIRTHDAY WE ARE INVITED TO! WHO DOESN'T NEED A CUTE WAY TO STORE STUFF?! AND JUST ADD A BOW AND IT IS A PRETTY GIFT!!!!!


JUST THOUGHT THESE WERE CUTE TOO! COLLIN AND CHAD JUST PLAYED THEIR FIRST T-BALL OUTING AT THE REAL FIELD (JUST THE TWO OF THEM....BUT STILL COLLIN THINKS HE IS BIG LEAGUES!). i THINK I MIGHT SAVE THE BALL FOR THIS. :)

1 comment:

Unknown said...

I love your thinking! those pastel locker boxes are adorable! Have a sweet day! x